Get Adobe Flash player
 • Untitled Document

  Welkom bij VERON Afdeling Breda A07

  VERON A07 is een afdeling van de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek Nederland. Bij deze afdeling zijn ingedeeld de VERON-leden, welke woonachtig zijn in Breda en wijde omstreken.

  De afdeling heeft een afdelingsbestuur dat zowel zelfstandig als in samenwerking met de leden activiteiten organiseert. Deze activiteiten zullen aan behoefte van de afdelingsleden worden afgestemd. Het afdelingsbestuur organiseert éénmaal per jaar een huishoudelijke vergadering, waarin de afdelingsleden invloed uit kunnen oefenen op de samenstelling van het bestuur, het te voeren beleid, activiteiten e.d.

 • Ballonvossenjacht

  Let op! Ledenvergadering

  Ledenvergadering dinsdag 7 februari 2017 om 20.15 !! Probeer hier zeker bij aanwezig te zijn! Dit is een belangrijke vergadering.

 • Untitled Document

  Binnenkort bij Veron Breda CW Cursus

  VERON A07 bied binnenkort een cursus aan voor CW. Elk lid van de Veron Breda kan zich hierin schrijven!

  De afdeling is bezig met het inventariseren over het aantal deelnemers. Binnenkort op deze site vind u een inschrijf formulier.
  Komt u dus snel kijken om u in te schrijven. Deze cursus zal on air getrained gaan worden. Hiermee doet u de meeste ervaring op!

 • Ballonvossenjacht

  Ruimte voor...

  Hebt u een leuke mededeling voor op deze plek, stuurt u deze naar webmaster@veronbreda.nl

 • Ballonvossenjacht

  Ruimte voor...

  Hebt u een leuke mededeling voor op deze plek, stuurt u deze naar webmaster@veronbreda.nl


Login formulier

Wie is online

We hebben 20 gasten en geen leden online

Opleiding

Digitale Leeromgeving Zendamateurs

Via deze weg willen wij graag een poging doen om vele personen te bereiken die mee zouden wilen doen aan de Digitale Leeromgeving Zend Amateurs (D.L.Z.A.)
De doelsteling DLZA is meer radiozendamateurs op de amateurbanden.

Een groep zendamateurs hebben gewerkt aan een Digitale Leeromgeving Zend Amateurs (D.L.Z.A.).
Deze groep zorgt dat het mogelijk is om via een internet-leeromgeving een zendamateur cursus te volgen.

Nu willen we beslist niet de andere in hun vaarwateren komen die ook opleiding geven zoals VRZA, VERON of Dirksen. Er zijn in het land verschillende afdelingen van verschilende clubs waar geen opleiding gegeven wordt.
Cursisten die de studie boeken hebben aangeschaft zijn daarnaast ook bij de DLZA welkom.

Er zijn ook cursisten die veruit te weinig tijd hebben om een cursus avond te bezoeken, of denk aan de personen die geen passend vervoermiddel hebben. Ook minder valide of kinderen kunnen doorgaans niet aan de voorwaarden voldoen om genoeg aan de cursus deel te kunnen nemen voor het gewenste resultaat. Soms is het aantal aanmelders te laag om met de cursus te starten.

Laat in het algemeen weten dat er naast de gebruikelijke mogelijkheden ook de DLZA bestaat zodat we er samen zorg voor dragen dat we meer zendamateurs op de amateurbanden krijgen. De cursus is flexibel qua instroom. U kunt zich ten alle tijde aanmelden. Na betaling van een kleine borg (10 euro) kunt u deelnemen aan de cursus. U heeft recht op terug gave van die borg na het voldoen van een staats-examen. 

Meer info op http://www.dlza.nl
Maar een zoekopdracht bij Google naar "DLZA" brengt je ook op de website.

Vriendelijke groeten namens het DLZA-Team.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.