Get Adobe Flash player
 • Untitled Document

  Aanmelden Velddag

  Aanmelden Velddag via button op deze site.

  U kunt zich nu aanmelden voor de Velddag die gehouden gaat worden op 5/6/7 juni aanstaande. Tevens kunt u zich aanmelden (of uw knderen) voor het soldeer project voor de SDR Radio in dit weekend. Gebruikt u bij voorkeur het inschrijf formulier op deze site. Klikt u hier om direct naar het formulier te gaan

 • Untitled Document

  Welkom bij VERON Afdeling Breda A07

  VERON A07 is een afdeling van de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek Nederland. Bij deze afdeling zijn ingedeeld de VERON-leden, welke woonachtig zijn in Breda en wijde omstreken.

  De afdeling heeft een afdelingsbestuur dat zowel zelfstandig als in samenwerking met de leden activiteiten organiseert. Deze activiteiten zullen aan behoefte van de afdelingsleden worden afgestemd. Het afdelingsbestuur organiseert éénmaal per jaar een huishoudelijke vergadering, waarin de afdelingsleden invloed uit kunnen oefenen op de samenstelling van het bestuur, het te voeren beleid, activiteiten e.d.

 • Untitled Document

  Binnenkort bij Veron Breda CW Cursus

  VERON A07 bied binnenkort een cursus aan voor CW. Elk lid van de Veron Breda kan zich hierin schrijven!

  De afdeling is bezig met het inventariseren over het aantal deelnemers. Binnenkort op deze site vind u een inschrijf formulier.
  Komt u dus snel kijken om u in te schrijven. Deze cursus zal on air getrained gaan worden. Hiermee doet u de meeste ervaring op!

 • Untitled Document

  Inschrijvingen bezoek museum sluit 7 April

  VERON A07 gaat binnenkort op bezoek bij het radio museum!

  Als u nog mee wilt kunt u zich tot aan staande dinsdag inschrijven. Hierna is inschrijven niet meer mogelijk helaas.
  Zorg dat u erbij bent voor deze unieke kans!

 • Untitled Document

  Bezoek Omroep Zender Museum

  Op zaterdag 25 april is door onze afdeling een bezoek aan het Omroep Zender Museum in Lopikerkapel georganiseerd. Dit is een bijzonder museum die niet voor iedereen zo maar toegankelijk is. Hierom dus ook uniek om hier aan te deelnemen! 

  Klik hier om naar de pagina te gaanLogin formulier

Wie is online

We hebben 14 gasten en geen leden online

Bestuur

De afdeling heeft een afdelingsbestuur dat zelfstandig of in samenwerking met de leden activiteiten organiseert naar behoefte. Het afdelingsbestuur organiseert éénmaal per jaar een huishoudelijke vergadering, waarin de afdelingsleden onder andere invloed uit kunnen oefenen op het te voeren beleid, de activiteiten etc.

 

Het bestuur van de VERON afdeling Breda A07 bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter Secretaris
Henk Jenniskens PE0SSB Michel Bus PA1BUS
  E-mail: secretariaat (at) veronbreda.nl
Penningmeester Bestuurslid

Kees Leenders PE1KL

Bert Soeterboek PA2TT

   
Coördinator Activiteiten

 

   
   
 Webmaster  
 Berrie Sleijster  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klachten/vragen/tips   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
QSL-manager  
Louis Payens PA2LP  

 


Ledenadministratie

Adres en call-wijzigingen altijd schriftelijk doorgeven aan het centraal bureau in Arnhem, eventueel ook aan de ledenadministratie van de afdeling:
Secretaris Michel Bus PA1BUS
secretariaat (at) veronbreda.nl

Copyright © 2013. All Rights Reserved.