Get Adobe Flash player

Login formulier

Wie is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Opleiding

Digitale Leeromgeving Zendamateurs

Via deze weg willen wij graag een poging doen om vele personen te bereiken die mee zouden wilen doen aan de Digitale Leeromgeving Zend Amateurs (D.L.Z.A.)
De doelsteling DLZA is meer radiozendamateurs op de amateurbanden.

Een groep zendamateurs hebben gewerkt aan een Digitale Leeromgeving Zend Amateurs (D.L.Z.A.).
Deze groep zorgt dat het mogelijk is om via een internet-leeromgeving een zendamateur cursus te volgen.

Nu willen we beslist niet de andere in hun vaarwateren komen die ook opleiding geven zoals VRZA, VERON of Dirksen. Er zijn in het land verschillende afdelingen van verschilende clubs waar geen opleiding gegeven wordt.
Cursisten die de studie boeken hebben aangeschaft zijn daarnaast ook bij de DLZA welkom.

Er zijn ook cursisten die veruit te weinig tijd hebben om een cursus avond te bezoeken, of denk aan de personen die geen passend vervoermiddel hebben. Ook minder valide of kinderen kunnen doorgaans niet aan de voorwaarden voldoen om genoeg aan de cursus deel te kunnen nemen voor het gewenste resultaat. Soms is het aantal aanmelders te laag om met de cursus te starten.

Laat in het algemeen weten dat er naast de gebruikelijke mogelijkheden ook de DLZA bestaat zodat we er samen zorg voor dragen dat we meer zendamateurs op de amateurbanden krijgen. De cursus is flexibel qua instroom. U kunt zich ten alle tijde aanmelden. Na betaling van een kleine borg (10 euro) kunt u deelnemen aan de cursus. U heeft recht op terug gave van die borg na het voldoen van een staats-examen. 

Meer info op http://www.dlza.nl
Maar een zoekopdracht bij Google naar "DLZA" brengt je ook op de website.

Vriendelijke groeten namens het DLZA-Team.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.