Get Adobe Flash player

Login formulier

Wie is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Lid worden?

Het radioamateurisme is een boeiende hobby die u meestal thuis zult bedrijven.
Als beginnende en gevorderde radioamateur is het toch vaak prettig om ideeën uit te wisselen met mede-amateurs en hierover te lezen of zelfs publiceren.(Dit laatste in Electron, het maandblad voor de radioamateur).

Als lid van de VERON (de grootste vereniging van luisteraars en radiozendamateurs in Nederland) bent u automatisch lid van een van de afdelingen in ons land. U ontvangt het maandblad Electron met al het amateurnieuws iedere maand in uw brievenbus. Ook steunt u meteen uw lokale afdeling, zodat zij voor u en andere amateurs allerlei activiteiten kunnen organiseren. U wordt automatisch ingedeeld bij de afdeling die het dichtst bij uw woonplaats aanwezig is. Wilt u bewust lid worden van een bepaalde afdeling dan kan dat natuurlijk, maar dan moet u bij uw aanmelding duidelijk aangeven dat u lid wilt zijn van (bijvoorbeeld) de afdeling Breda A07.


De jaarlijkse contributie bedraagt:

  • Gewone leden: €45,--
  • Juniorleden tot 18 jaar: €16,75
  • Juniorleden 18 t/m 21 jaar: €29,50
  • Gezinsleden (zonder het maandblad Electron): €16,75

(Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.)

Uiteraard bent u ook van harte welkom om eens een bezoekje te brengen aan onze clubavonden. Kijk voor meer informatie over de clubavond bij Bijeenkomsten. Onze leden en het bestuur zullen u graag te woord staan en u uitleggen wat er allemaal mogelijk is met deze mooie hobby.

Aanmelden
Heeft u interesse in een lidmaatschap, dan kunt u contact opnemen met onze secretaris Monique de Bekker PD7DB om u aan te melden. U kunt ook direct contact opnemen met het landelijk bureau van de VERON in Arnhem.

Aanmelden kan telefonisch, schriftelijk of via e-mail.
Het adres is:
VERON
Postbus 1166
6801 BD Arnhem
Tel. 026-4426760
fax. 026-3685865 (duidelijk vermelden: t.a.v. VERON CB)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2013. All Rights Reserved.